Waarom voedings supplementen?


Verslechtering van voedingswaarden

"Doodslag is 0,8% van de sterfgevallen. Voedingsgerelateerde
ziekte is meer dan 60%. Maar niemand praat erover."
Jamie Oliver (Chef-kok en auteur)

De huidige vorm van eenzijdige landbouwmethoden en de daarmee gepaard gaande uitputting van de bodem, gecombineerd met vroegtijdige oogst alvorens de vrucht de kans krijgt aan de plant te rijpen en de vaak grote afstanden met lange transport- en opslagtijden zorgen ervoor dat de voedingswaarde van natuurlijke voedingsmiddelen achteruit gaat.

In Duitsland is onderzoek verricht naar de voedingswaarde van verschillende gewassen in de jaren 1985, 1996 en 2002. Het verlies aan voedingswaarde is onthutsend, want in 17 jaar tijd is de hoeveelheid mineralen, vitaminen en sporenelementen in de voeding meer dan gehalveerd.

Lees de complete tabel in 'Dodelijke Leugens. Artsen en patiënten misleid'. Hoofdstuk: Verslechtering van voedingswaarden. Pagina 121

https://www.dodelijkeleugens.nl/nl/dodelijke-leugens/

Regulier is bewezen en alternatief niet

* Citaat uit mijn Handboek kanker

Artsen geven je graag de indruk dat hun behandelingen wetenschappelijk onderbouwd zijn en dat alternatieve therapieën dat niet zijn. De realiteit is echter anders. 49% van 2.500 veel toegepaste reguliere behandelingen zijn niet wetenschappelijk bewezen! En 16% heeft zelfs een bewezen negatief effect, toch worden ze nog steeds toegepast! Het zou goed zijn wanneer veel meer artsen daar eerlijk over zouden zijn. Ik spreek geregeld arts-collega's die dit weten, maar het niet communiceren, integendeel. Dat houdt ontwikkelingen in de geneeskunde tegen (ten koste van patiënten!).

Contacteer mij voor vragen of advies

Tel: 0646260909


Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin