AnoniemNooit gedacht maar er bestaan wonderen door middel van een flesje wat Bianca heeft opgestuurd! Heel duidelijk mijn klachten doorgegeven na jaren getobt te hebben en gedacht; waarom probeer ik bach bloesem niet? Overgangsklachten waar ik al 6 jaar mee tob is na 2 weken voor 80% verdwenen. Vreselijk depressief, wisselende stemmingen, soms geen uitweg meer zien, negatief en het wonder is daar! Zelf durfde ik er niet in te geloven maar ook mijn omgeving merkt het op dat ik weer positiever in het leven sta. Ik hoop werkelijk dat meer mensen het gaan aandurven want wat heb je te verliezen?
Bedankt dat jij er voor mij was! 

Anoniem


Voor 2 van mijn kinderen de Bach bloesem mix op maat besteld, beiden hebben ADD maar hebben problemen op verschillende vlakken, daarbij had mijn dochter een trauma van een ongeluk. Het gaat zoveel beter, mijn dochter heeft minder angst in het verkeer, het gaat beter op school en ze is minder boos.
Mijn zoon gaat na een aanpassing in de mix ook veel beter, in eerste instantie werden de klachten bij hem wat erger. Nu merk ik dat hij veel minder snel reageert als hij boos is, hij heeft ook sneller besef dat hij boos is. Bij hem spelen de problemen zich vooral op school af. Er zit nog steeds vooruitgang in. Naast de Bach Bloesem krijgt hij ook LTO3. Hiervoor heeft hij methylfenidaat gehad waar hij flinke rebounds van had en uiteindelijk steeds agressiever werd. Sinds we begonnen met de LTO3 zo'n ommekeer meegemaakt en nu met de Bach Bloesem erbij nog meer verbetering. Wij zijn echt heel erg blij en super tevreden met de druppels. Jeroen


Sinds een jaar gebruik ik de Bachbloesems van Bianca ben er super blij mee. Ben het gaan kopen omdat ik wou stoppen met roken en dat wou maar niet lukken in het verleden. Met de bachbloesems wel ben nu een jaar gestopt met roken.
Ook werkt het goed voor mijn adhd stukken rustiger en vooral veel positiever, kan het iedereen aanraden die worstelt om zijn emoties in balans te krijgen.

Groeten, Jeroen


"

Anoniem


Nadat mijn dochter van 19 jaar haar eindexamen niet haalde en de nieuwe mentor ons gelijk op school riep kwamen wij erachter dat het niet goed met haar ging. Doorverwezen naar de psychologe en na een aantal gesprekken werd de diagnose adhd type 3 vastgesteld. Via het ggz werd er gelijk geadviseerd om aan de ritalin te gaan maar dat wilden wij niet en gingen op zoek naar een alternatief. Ik kwam uit bij Bianca en we hebben de adhd mix besteld. Na 2 weken zagen we al verandering en nadat Bianca nog wat aangepast heeft is het nu na 2 maanden goed aangeslagen. Vorige week weer naar de psychologe geweest en die wist niet wat haar overkwam. Ze stond versteld van de vooruitgang. Mijn dochter kan zich nu goed concentreren, ze maakt haar huiswerk op tijd, ze gaat goed op school, ze is een stuk socialer geworden en heeft zelfs een groep leuke vrienden/vriendinnen om haar heen verzameld.Volgende maand een afsluitend gesprek met de psychologe, ziet geen reden om verder in het ggz circuit te blijven. Ik zeg...ik ben blij dat we Bianca via internet gevonden hebben en dat ze de mix als het nodig blijkt,aanpast. Ik kan iedereen de Bach Bloesems aanraden. Wat een wonderspul. Bianca...superbedankt...


Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin