Do Terra oliën

Ook kunt u bij ons terecht voor de heerlijke aromatherapie met de kwaltiteitsoliën van doTERRA.

Wilt u ook thuis kunnen genieten van hun producten? Ze zijn bij de praktijk te verkrijgen, maar ook heel eenvoudig via onderstaande link naar de webshop.

Ook voor verzorgingsproducten en diffusers!

Heeft u vragen: neemt u contact met ons op.

https://www.mydoterra.com/biancadewaard/#/

De Introductiekit is de perfecte kit om kennis te maken met de essentiële oliën van doTERRA. De Introductiekit bevat 5 ml flesjes van dōTERRA's CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® Lavenderl Citroen en Pepermunt essentiële oliën. De prachtige presentatie doos bevat ook suggesties hoe deze oliën kunnen worden toegepast voor een onmiddellijke ervaring van de levensveranderende voordelen van essentiële oliën.
De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 druppel voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren.
De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®. Gebruiksaanwijzingen per olie zijn bijgesloten. 

Lavendel essentiële olie is met haar onmiskenbare aroma en therapeutische eigenschappen één van dōTERRA's meest populaire oliën. Lavendel is alom bekend, erkend en gebruikt vanwege haar kalmerende en ontspannende kwaliteiten. Lavendel is een universele olie die van oudsher bekend staat om het lichaam in evenwicht te brengen en om zijn werken daar waar de behoefte is. Bij twijfel, gebruik dan lavendel!

Citrus limon

Citroen essentiële olie is enorm populair, deze krachtpatser is koud geperst uit de schil van de citroen om zijn delicate, natuurlijke en krachtige eigenschappen te behouden. Citroen staat bekend om zijn krachtig aromatische, uitwendige en interne reinigende werking en kan met vele andere oliën worden samengevoegd. Verspreiden van citroen in een ruimte om de lucht te zuiveren en zorgt voor een stemmingsverhogend effect. Kan ook gebruikt worden om voorwerpen in het huis te reinigen als een niet-giftig reinigingsmiddel.

Mentha Piperita

Pepermunt is populair om zijn enorme veelzijdigheid in gebruik van tandpasta tot kauwgom om de adem te verfrissen. Als essentiële olie is het nuttig om de ademhaling te vergemakkelijken en als hulp bij problemen met de spijsvertering. Pepermunt verlicht bij darmkrampen en -gas, hoofdpijn, brandend maagzuur en indigestie.
* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. 

Hier te bestellen  Introductory Kit € 30,-  te bestellen in de schop klik op kits en dan op collecties     https://www.mydoterra.com/biancadewaard/#/