Aroma touch massage 

De AromatouchTM Techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaande expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. 

De techniek maakt gebruik van dõTERRA's CPTG essentiële oliën. Dit zijn 100% pure, natuurlijke, aromatische bestanddelen die zorgvuldig uit planten zijn geëxtraheerd. Ze bevatten geen verdunner of kunstmatige toevoegingen die hun werkzaamheden kunnen verminderen en ze zijn vrij van verontreinigingen of andere chemische middelen.

De dõTERRA's CPTG Certified Pure Therapeutic Grade essentiële oliën vormen de veiligste en meest werkzame oliën ter wereld die de meeste voordelen bieden.


Bij deze behandeling wordt het hoofd, de rug en de voeten gedurende 45 minuten heerlijk gemasseerd met de uiterst krachtige oliën van doTERRA. Deze heerlijk geurende oliën dringen tot diep in de weefsels door en zijn heilzaam voor lichaam en geest. Het zorgt dus voor een diepe ontspanning, terwijl de inwendige organen gestimuleerd worden

De combinatie van de oliën en de bewegingen zijn zodanig op elkaar afgestemd dat de oliën een breed effect hebben op het lichamelijk en geestelijk/emotioneel welzijn. 

Aromatouch werkt ontspannend voor de spieren en de geest, het verlaagt stress, kalmeert spanningen en geïrriteerd weefsel, het verhoogt de circulatie, de soepelheid van de ledematen, het ondersteunt het immuunsysteem, reinigt en balanceert lichaam en geest. 

De prijs van deze behandeling is € 55,- en duurt ca. 45  minuten.

Kinderen ca 25 min voor € 25,-

Voetmassage ca 25 min voor € 25,-

Handmassage € 12,50 en duurt 15 min